Ume kosho, Fig leaf, Fermented beetroot
Hokkaido Pumkin, Yuzu kararin, Smoked soy
Sourdough broth, Nattō salt, Mitsuba
Walnut Tsukudani, Jerusalem artichoke, Hijiki
Wagyu fat, Palm kale, Codium
Japanese berryseaweed, Myoga, Iberico porc
Chanterelle, Soba noodle, Bergamot ponzu
Goji berry, Parsley root, Kuro Owa
Signature vegetables
Signature vegetables
Chocolate, Mushroom, Shiso
Rice malt syrup, Sudachi, Butter turnip
Beetroot, Aged Kyoho, Shiso salt
Koshihikari rice in-house milled to 93%
Koshihikari rice in-house milled to 95%
Koshihikari rice in-house milled to 97%
Koshihikari rice in-house milled to 93%
Koshihikari rice in-house milled to 93%
Koshihikari rice in-house milled to 95%
Koshihikari rice in-house milled to 93%
Koshihikari rice in-house milled to 97%
Koshihikari rice in-house milled to 95%
*Indien u speciale dieetwensen of voedselallergieën heeft, laat het ons dan weten wanneer u reserveert, zodoende kunnen we hiermee rekening houden.
We trachten steeds zo goed mogelijk uw voedselallergieën en dieetbeperkingen op te vangen.
Speciale dieetwensen of voedselallergieën die niet tijdens de reservatie zijn gemeld, worden in rekening gebracht. (€ 10 p.p)
The Discovery of a new dish does more for the happiness of mankind than the discovery of a star.