Gyokuro Kagoshima, Mozuku
Amazake, Kuro Rakkyo Black Tottori Shallot
Corn miso, Shiro Kombu
Sudachi, Fermented Cucumber
UMI Caviar, Ulva Midori, Sake Kasu Daiginjo
Lotusroot, Carrot Shio Koji
Tsukedani Ginger, Black rice
Umeboshi Abricot, Oyster Kimchi
Seasonal vegetables
Seasonal Vegetables
Hokkaido Pumpkin, Seabuckthorn
Chocolate, Umeboshi, Sweet potato
Yuzu Kosho, Shiso salt
Blueberry, Parsnip miso
Koshihikari rice in-house milled to 93%
Koshihikari rice in-house milled to 95%
Koshihikari rice in-house milled to 97%
Koshihikari rice in-house milled to 93%
Koshihikari rice in-house milled to 95%
Koshihikari rice in-house milled to 93%
Koshihikari rice in-house milled to 97%
Koshihikari rice in-house milled to 95%
Koshihikari rice in-house milled to 95%
*Indien u speciale dieetwensen of voedselallergieën heeft, laat het ons dan weten wanneer u reserveert, zodoende kunnen we hiermee rekening houden.
We trachten steeds zo goed mogelijk uw voedselallergieën en dieetbeperkingen op te vangen.
**Wij serveren geen a la carte menu op vrijdagavond en zaterdagen.
Speciale dieetwensen of voedselallergieën die niet tijdens de reservatie zijn gemeld, worden in rekening gebracht. (€ 10 p.p)
The Discovery of a new dish does more for the happiness of mankind than the discovery of a star.