DIM Dining

Winkeltas

Geen producten in je winkelmand.

DINING

Winkeltas

Geen producten in je winkelmand.

DINING

Blog artikel

Sake dinner met Masaru Terada

Een culinaire ervaring

Bij Dim Dining streven we er constant naar om nieuwe en unieke culinaire ervaringen te bieden. Op 17 mei hadden we het genoegen een select aantal gasten te verwelkomen op een exclusieve sake-avond met niemand minder dan Terada Masaru-san.

Als 23ste generatie brouwerijhoofd van de gerenommeerde biologische Japanse sakebrouwerij Terada Honke deelde hij zijn uitgebreide expertise tijdens een intieme avond in ons restaurant.

Uniek 4-gangendiner

Een 4-gangen menu van Dim Dining werd geserveerd met aangepaste sake aan de uitstekende smaken van de kimoto muroka junmai shizenshu. We spreken hier over ongefilterde 100% pure sake van Terada Honke.

De brouwerij, opgericht in 1673, is de enige overgebleven brouwerij in Japan die nog steeds biologisch geteelde rijst, natuurlijke fermentatie, zelfgekweekte kōji en premoderne voorgerechten gebruikt. Er wordt zelfs geen stopwatch gebruikt om de tijd van het weken van de rijst te meten.

Sharing is caring

Deel dit artikel via social media

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email