Een culinaire ervaring
Bij Dim Dining streven we er constant naar om nieuwe en unieke culinaire ervaringen te bieden. Op 17 mei hadden we het genoegen een select aantal gasten te verwelkomen op een exclusieve sake-avond met niemand minder dan Terada Masaru-san.
Als 23ste generatie brouwerijhoofd van de gerenommeerde biologische Japanse sakebrouwerij Terada Honke deelde hij zijn uitgebreide expertise tijdens een intieme avond in ons restaurant.
Uniek 4-gangendiner
Een 4-gangen menu van Dim Dining werd geserveerd met aangepaste sake aan de uitstekende smaken van de kimoto muroka junmai shizenshu. We spreken hier over ongefilterde 100% pure sake van Terada Honke.
De brouwerij, opgericht in 1673, is de enige overgebleven brouwerij in Japan die nog steeds biologisch geteelde rijst, natuurlijke fermentatie, zelfgekweekte kōji en premoderne voorgerechten gebruikt. Er wordt zelfs geen stopwatch gebruikt om de tijd van het weken van de rijst te meten.
Deel dit artikel via social media