DIM_©_kris_vlegels__021.jpg
Sam Bynens6.jpg
Untitled-29.jpg
DIM_©_kris_vlegels__021.jpg

Dim Ergo Sum


Japanse hedendaagse keuken met westerse knipoog.

 

 

SCROLL DOWN

Dim Ergo Sum


Japanse hedendaagse keuken met westerse knipoog.

 

 

 

De intimiteit van een pocket-sushi tempel in een mooie wijk van Tokyo
gecombineerd met een traditioneel maritiem kader

 
Sam Bynens6.jpg

Reserveren


Reserveren


Untitled-29.jpg

Menu


Kleine, maar voldragen gerechten.
Geen compromissen aangaande ingrediënten.

Menu

Menu


Kleine, maar voldragen gerechten.
Geen compromissen aangaande ingrediënten.

Menu

DIM ERGO SUM

Tokyo is een echte Urban Jungle waar de minste missatap je kan doen belanden in een ultracoole bar of restaurant of waar je zonder enige reden ergens binnenstapt en terug in de tijd wordt geslingerd om terecht te komen in een periode waar de Shoguns nog de plak zwaaiden. Deze stad fascineert, slokt je op en spuwt je terug uit als een beter mens. De Japanse keuken zit diep geworteld in traditie, en dit gecombineerd met de gave dat Japanners alles tot kunstvorm kunnen verheffen levert een speeltuin van mogelijkheden op voor een jonge chef die gepassionneerd is door Japan. Deze Japanse keuken is niet meer weg te denken uit onze hedendaagse, na-oorlogse gastronomische geschiedenis. De laatste jaren is vooral de urban cosmopolitan interpretatie die je vindt in echte wereldsteden zoals Sao Paolo, London, New York, Hong Kong, Parijs en Los Angeles. Restaurants zoals Nobu, Morimoto, Hakkasan, Zuma, enz zijn meer dan ooit de dragers vab een gehell eigen blitze stijl Japans eten die dagelijs duizenden mensen beroert.
Dimitri proost reisde heel veel naar Tokyo en Kyoto en ging kijken bij grote klassiekers als Wakuden en Jiro Ono, ging werken bij Zuma en Hakkasan en had de ballen en het talent om als broekie aan de sushi toog van Yamazato te werken. Op zijn leeftijd komen de meeste chefs niet verder dan sla wassen maar Dimitri legde en werkaanbieding van Hakkasan naast zich neer om Dim Dining te beginnen.

Dim Dining vindt zijn inspiratie in deze hedendaagse komopolitische visie van Japanse keuken en biedt een wereldstedelijke oase in hartje Antwerpen. blitz, de juiste tunes en vibe, uptempo Japanese food met veel precisie, durf en smaak.

Stap binnen in de Japanse wereld van Dim Dining
— Luc Hoornaert